16 aprilie 2013

Impresii de la vernisaj...

           Desi nu am obisnuit sa  scriu pe blog, ci am preferat sa-mi exprim sentimentele, emotiile si trairile prin prisma fotografiilor, de data aceasta voi face o mica exceptie. Pentru ca aseara a fost vernisajul primei mele expozitii personale. Emotii din plin, entuziasm si nerabdare. Le multumesc tuturor celor care au participat. Sper din tot sufletul ca am reusit sa transmit sensibilitate prin imaginile prezentate, iar timpul petrecut impreuna la ceainicaria de la Carturesti Iulius Mall sa fi trecut intr-un mod placut si poate prea repede.
           Ca sa va starnesc curiozitatea, postez 10 din cele 30 imagini din cadrul expozitiei personale intitulata "SARBATORILE IAȘULUI" ce ramane pe simeze pana la data de 28 aprilie 2013 in cadrul Librariei Carturesti IULIUS Mall Iasi. Va astept cu drag! 
 
PS: mii de multumiri lui Ozolin Dusa, Asociatiei FotoIasi si Librariei Carturesti Iulius Mall pentru sprijinul acordat in organizarea acestei expozitii.
 
 
 
 
 

 


Un comentariu:

Radu Grosu spunea...

Am fost impresionat, cand la vernisajul expozitiei personale de fotografie, Valentina ne-a prezentat altceva decat eram obisnuit la ea, adica sa fie prezenta doar cu cifre si elemente de contabilitate, cu rigurozitatea si intransigenta unui economist serios si bun profesionist. Desi cunosteam cateva dintre realizarile sale, aseara am vazut cum acest suflet specializat in rigoare, se deschide aratand o sensibilitate aparte si o imaginatie deosebita, dublata de o intuitie functionala in sensul dorit de artista.
Tot aseara am inteles ca plantele pot fi fotogenice, iar alimentele au generat cuvantul gourmet, nu neaparat in arta fotografica, dar cu aceeasi savoare.
Am cautat imediat marturii despre arta fotografica.
Dar am fost dezamagit, deoarece cei prezenti se refereau strict la “ISO” utilizat de expozanta, la investitia necesara( ca valoare financiara) si la alte lucruri material, fara a tine seama de adevarata bogatie a Valentinei si anume sensibilitatea, intuitia de care aminteam mai inainte si iubirea.
Poate credeti ca exagerez? Ce sa caute iubirea in toate astea? Majoritatea va spune ca ma insel, ca fara investitie materiala, Valentina nu ar fi facut nimic. Gresit, spun eu. Priviti fotografiile Valentinei de pe blogul personal http://photovalentina.blogspot.ro/ si va puteti edifica. A iubi oamenii, plantele, obiceiurile si toate cate sunt reprezentate in acele poze, iata adevarata arta, iata adevarata valoare a unui artist.
Deci sa ne bucuram de acest prilej, sa apreciem valoarea si sa nu aruncam totul pe partea materiala. Altfel ramanem doar cu ceva trecator, iar maine ne vom plange de acelasi gol sufletesc pe care l-am avut chiar si ieri.